Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

19/10/2023

Рішення міської ради від 12.10.2023 № 3378-VIII «Про прийняття до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади нерухомого майна – дороги по провулку Лісному в с. Старокостянтинівка Роздільнянського району на території Бецилівського старостинського округу»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІІІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про прийняття до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади нерухомого майна – дороги по провулку Лісному в с. Старокостянтинівка Роздільнянського району на території Бецилівського старостинського округу

 

Керуючись статтями 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення Роздільнянської міської ради від 11 липня 2023 року №3203-VІІІ «Про безоплатне прийняття у комунальну власність Роздільнянської міської територіальної громади дороги по провулку Лісному в с. Старокостянтинівка Роздільнянського району на території Бецилівського старостинського округу», та виконавчого комітету Роздільнянської міської ради Одеської області від 15 серпня 2023 року №241, висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Прийняти до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади нерухоме майно – дорогу по провулку Лісному в с. Старокостянтинівка Роздільнянського району на території Бецилівського старостинського округу.

2. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади нерухомого майна – дороги по провулку Лісному в с. Старокостянтинівка Роздільнянського району на території Бецилівського старостинського округу (додається).

3. Надати згоду на передачу нерухомого майна – дороги по провулку Лісному в с. Старокостянтинівка Роздільнянського району на території Бецилівського старостинського округу в оперативне управління Управлінню житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради.

4. Виконавчому комітету Роздільнянської міської ради здійснити необхідні заходи щодо приймання-передачі зазначеного майна.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

12 жовтня 2023 року
№3378-VIII

   

Прикріплені файли: