Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

16/10/2023

Рішення міської ради від 08.04.2021 № 429-VIII «Про затвердження Програми забезпечення медичного огляду окремих категорій військовозобов’язаних мешканців Роздільнянської міської територіальної громади на 2021-2023 роки»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7 сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Програми забезпечення медичного огляду окремих категорій військовозобов’язаних мешканців Роздільнянської міської територіальної громади на 2021-2023 роки

 

З метою реалізації державної політики щодо якісного проведення призову громадян на строкову військову службу за станом здоров’я, прийняття громадян на військову службу за контрактом, проведення медичного огляду військовослужбовців, військовозобов’язаних, резервістів для визначення ступеня придатності їх до військової служби, керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про військовий обов’язок і військову службу», наказу Міністерства оборони України «Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України« від 14.08.2008 № 402, Листа Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки №1/158 від 23.03.2021 року та враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань бюджету, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики та постійної комісії з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Програму забезпечення медичного огляду окремих категорій військовозобов’язаних мешканців Роздільнянської міської територіальної громади на 2021-2023 роки (далі – Програма, додається).
  2. Фінансування заходів Програми здійснювати у межах видатків, передбачених бюджетом Роздільнянської міської територіальної громади на відповідні роки та інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством.
  3. КНП «Роздільнянській БПЛ» Роздільнянської міської ради забезпечити виконання даної Програми.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – з соціальних питань Петрова Д.В.

 

 

Міський голова

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

В.О.Шовкалюк

 

 

   
 

8 квітня 2021 року
№429-VIII

   

Прикріплені файли: