Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

28/08/2023

Рішення міської ради від 23.08.2023 № 3285-VIII «Про затвердження акту обстеження зелених насаджень на території Роздільнянської міської ради»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXXII сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження акту обстеження зелених насаджень на території Роздільнянської міської ради

 

Керуючись пп.7 п"а"ч.1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 28 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», статтею 10 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», «Про затвердження порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 року №1045, «Про затвердження інструкції з інвентаризації зелених насаджень у населених пунктах України», наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 24.12.2001 року № 226, Правилами благоустрою Роздільнянської міської територіальної громади, що затвердженні рішенням міської ради від 16.12.2021 № 2246-VIII, розглянувши клопотання Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради від 18.08 2023 року № 460, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити акт обстеження зелених насаджень на території Роздільнянської міської ради.

2. Доручити начальнику Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради Теснікову Ю.П. здійснити відповідні заходи щодо постановки на облік зелених насаджень згідно акта.

3. Провести роботу щодо визначення вартості зелених насаджень.

4. Головному спеціалісту з питань цифрової трансформації та технічного забезпечення апарату (Герус Г.О.) у п’ятиденний строк оприлюднити дане рішення на офіційному веб-сайті міської ради.

5. Це рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію Управління житлово- комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради з питань обстеження зелених насаджень для їх постановки на облік.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

23 серпня 2023 року
№3285-VIII

   

Прикріплені файли: