Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

21/08/2023

Проект рішення від 20.01.2021 «Рекомендований порядок денний пленарного засідання п’ятої позачергової сесії Роздільнянської міської ради восьмого скликання»


 

Рекомендований порядок денний

пленарного засідання пятої позачергової сесії Роздільнянської міської ради восьмого скликання

     
м. Роздільна   20 січня 2021 року

 

 

1. Про звернення депутатів Роздільнянської міської ради до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України щодо зростання цін та тарифів на електричну енергію та природний газ.

2. Про звернення депутатів Роздільнянської міської ради VIII скликання до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо збільшення видатків на виплату пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу у зв’язку з підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги.

3. Про надання згоди на безоплатне прийняття медичного обладнання зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади.

Доповідач з 1-3 питання: Ісаєва Н.О., заступник голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

4. Про скасування рішень міської ради щодо Відділу «Трудовий архів при Роздільнянській районній раді».

Доповідач: Прибилов О.О., начальник юридичного відділу апарату міської ради та її виконавчого комітету.