Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

20/08/2023

Рішення міської ради від 30.12.2020 № 92-VIII «Про передачу закладів освіти в оперативне управління КУ СВТГРР «Роздільнянський районний центр забезпечення та обслуговування закладів і установ освіти»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

IV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про передачу закладів освіти в оперативне управління КУ СВТГРР «Роздільнянський районний центр забезпечення та обслуговування закладів і установ освіти»

 

Відповідно до частини 3 статті 78 Господарського кодексу України, пункту 31 частини 1 статті 26, пунктів 5,8 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки комісії з питань постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Передати заклади освіти в оперативне управління КУ СВТГРР «Роздільнянський районний центр забезпечення та обслуговування закладів і установ освіти» згідно з додатком.

  2. Визначити КУ СВТГРР «Роздільнянський районний центр забезпечення та обслуговування закладів і установ освіти» балансоутримувачем майна закладів освіти, зазначених у п.1 даного рішення.

  3. Виконавчому комітету Роздільнянської міської ради створити комісію з передачі в оперативне управління КУ СВТГРР «Роздільнянський районний центр забезпечення та обслуговування закладів і установ освіти» майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади.

  4. Керівникам закладів освіти укласти договори з КУ СВТГРР «Роздільнянський районний центр забезпечення та обслуговування закладів і установ освіти» на здійснення науково-методичного забезпечення, організації фінансово-господарської діяльності, бухгалтерського обліку та звітності по виконанню кошторису видатків.

  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-к омунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

30 грудня 2020 року
№92-VIII

   

Прикріплені файли: