Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

09/08/2023

Рішення міської ради від 24.12.2020 № 47-VIII «Про затвердження програми компенсації за перевезення пільгових категорій громадян на міських та приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом у Роздільнянській міській територіальній громаді на 2021-2022 роки»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ІІІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження програми компенсації за перевезення пільгових категорій громадян на міських та приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом у Роздільнянській міській територіальній громаді на 2021-2022 роки

 

На підставі абз. 3 п. 1 Порядку надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 березня 2018 року № 197, п. 7 ст. 12, п. 7 ст. 13 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», ст. 131 Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», абз. 4 ч. 5 ст. 6 Закону України «Про реабілітацію жертв репресій комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991 років», ч. 2 ст. 29, ч. 1 ст. 31, ч. 4 ст. 37 Закону України «Про автомобільний транспорт», пп. «ґ» п. 3 ч. 1 ст. 91 Бюджетного кодексу України, та відповідно до п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою організації пільгового проїзду окремих категорій громадян на автомобільному транспорті та забезпечення відшкодування перевізникам витрат від пільгових перевезень окремих категорій громадян на міських маршрутах загального користування, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Програму компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на міських та приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом у Роздільнянській міській територіальній громаді на 2021-2022 роки (додається).

2. Включити Програму компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на міських та приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом у Роздільнянській міській територіальній громаді на 2021-2022 роки до складу Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Роздільна на 2017-2021 роки.

3. Фінансовому управлінню Роздільнянської міської ради передбачити кошти на виконання Програми відповідно до затверджених заходів та Бюджетного кодексу України.

4. Доручити Роздільнянському міському голові Шовкалюку В.О. укладати договори з ПП «Альвір» та з ТОВ «Роздільнатранссервіс» про компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на міських та приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом у Роздільнянській міській територіальній громаді на 2021-2022 роки.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики та з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

24 грудня 2020 року
№47-VIII

   

 


Прикріплені файли: