Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

15/07/2023

Рішення міської ради від 11.07.2023 № 3198-VIII «Про внесення змін та доповнень до Переліків першого та другого типу об’єктів комунальної власності»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХ сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін та доповнень до Переліків першого та другого типу об’єктів комунальної власності

 

Розглянувши клопотання Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради від 21 червня 2023 року № 315, керуючись п.31 ч.1 ст.26, ч.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до п. п. 13,14 ч.1 ст.1, ч. ч. 4, 5, 7, 9 ст.6, ст.15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 483, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1..Внести зміни до пункту 43 Переліку другого типу об’єктів оренди комунальної власності, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради Одеської області від 23 лютого 2023 року №2900-VІІІ, та викласти його у новій редакції:

№ з/п

Найменування об’єкту

Балансоутримувач

Адреса об’єкту

Загальна площа, кв. м.

Цільове використання

43

Частина будівлі колишнього ФАПу кабінети: №1, №4 та №6

Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради

вул. Садова, 124, с. Вакулівка, Роздільнянський район Одеської області

79,7

Розміщення об’єкту торгівлі

 

2. Доповнити Перелік другого типу об’єктів оренди комунальної власності, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради Одеської області від 01 грудня 2022 року №2783-VІІІ , новим пунктом такого змісту:

№ з/п

Найменування об’єкту

Балансоутримувач

Адреса об’єкту

Загальна площа, кв. м.

Цільове використання

48

Частина адміністративної будівлі з господарськими приміщеннями

Управління житлово- комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради

вул. Привокзальна, 2, м. Роздільна, Одеської області

610,99

Розміщення державної установи

3. Головному спеціалісту з питань цифрової трансформації та технічного забезпечення апарату (Герус Г.О.) у п’ятиденний строк оприлюднити дане рішення на офіційному веб-сайті міської ради.

4. Це рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення.

5. Управлінню житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради оприлюднити в електронній торговій системі (ЕТС) зміни до переліку майна, що зазначені в п. 1 даного рішення.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

11 липня 2023 року
№3198-VIIІ 

   

 


Громада у соцмережах: