Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

06/06/2023

Рішення міської ради від 31.05.2023 № 3130-VIII «Про внесення змін та доповнень до Переліку першого типу об’єктів оренди комунальної власності, які підлягають передачі в оренду на аукціоні»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХІХ сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін та доповнень до Переліку першого типу об’єктів оренди комунальної власності, які підлягають передачі в оренду на аукціоні

 

Розглянувши клопотання Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради від 02 травня 2023 року № 209, керуючись пунктом 31 частини 1 статті 26, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до підпунктів 13,14 частині 1 статті 1, частин 4, 5, 7, 9 статті 6, статті 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року №483, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до пункту 11 Переліку першого типу об’єктів оренди комунальної власності, які підлягають передачі в оренду на аукціоні, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради Одеської області від 01 грудня 2022 року №2783-VІІІ, та викласти його у новій редакції:

 

з/п

Найменування об’єкту

Балансоутримувач

Адреса об’єкту

Загальна площа, кв. м.

Цільове використання

11

Частина телекомунікаційної вежі

Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради

с. Виноградар, вул. Виноградна (колишня Кірова), 35-г

5,0

Для розміщення телекомунікаційного

обладнання

 

2. Доповнити Перелік першого типу об’єктів оренди комунальної власності, які підлягають передачі в оренду на аукціоні, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради Одеської області від 01 грудня 2022 року №2783-VІІІ, пунктом 47 такого змісту:

 

№ з/п

Найменування об’єкту

Балансоутримувач

Адреса об’єкту

 

Загальна площа,

кв. м.

Цільове використання

47

Складські будівлі

Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради

вул.Європейська, 52а, м. Роздільна, Одеська область

170,0

Для складування та переробки вторинної сировини

 

3. Головному спеціалісту з питань цифрової трансформації та технічного забезпечення апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету (Герус Г.О.) у п’ятиденний строк оприлюднити дане рішення на офіційному вебсайті міської ради.

4. Дане рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення.

5. Управлінню житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради оприлюднити в електронній торговій системі (ЕТС) зміни до переліку майна, що зазначені в пунктах 1, 2 цього рішення.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

31 травня 2023 року
№3130-VIIІ 

   

 


Громада у соцмережах: