Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

06/06/2023

Рішення міської ради від 31.05.2023 № 3115-VIII «Про розгляд депутатського запиту депутата Роздільнянської міської ради VIII скликання Ільящук Є.В.»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХІХ сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

 Про розгляд депутатського запиту депутата Роздільнянської міської ради VIII скликання Ільящук Є.В.

 

Керуючись п. 13 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 21, 22 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», ст.ст. 71-76 Регламенту Роздільнянської міської ради Одеської області VIII скликання, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 16 грудня 2020 року №18-VIII (зі змінами та доповненнями), розглянувши депутатський запит депутата Роздільнянської міської ради Ільящук Є.В. від 19 квітня 2023 року (вх: № 983) стосовно включення у план роботи міської ради на 2023 рік питання щодо звітності комунальних підприємств за певний звітний період, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Підтримати депутатський запит депутата Роздільнянської міської ради VIII скликання Ільящук Є.В. (додається).

2. Направити депутатський запит на розгляд до юридичного відділу апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету.

3. Про результати розгляду депутатського запиту, зазначеного у п. 1 даного рішення, проінформувати міську раду та депутата міської ради Ільящук Є.В. у десятиденний термін.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря Роздільнянської міської ради та постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

31 травня 2023 року
№3115-VIIІ 

   

 


Громада у соцмережах: