Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

05/06/2023

Рішення міської ради від 31.05.2023 № 3179-VIII «Про демонтаж постаменту «ПРИКАЗ Верховного Главнокомандующего Генералу Армии Малиновскому» за адресою: м. Роздільна, площа Центральна»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХІХ сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про демонтаж постаменту «ПРИКАЗ Верховного Главнокомандующего Генералу Армии Малиновскому» за адресою: м. Роздільна, площа Центральна

 

Відповідно до ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10 Закону «Про благоустрій населених пунктів», беручи до уваги акт огляду технічного стану постаменту «ПРИКАЗ Верховного Главнокомандующего Генералу Армии МАЛИНОВСКОМУ» за адресою: м. Роздјльна, площа Центральна, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Демонтувати постамент «ПРИКАЗ Верховного Главнокомандующего Генералу Армии МАЛИНОВСКОМУ», який розташований за адресою: м. Роздільна, площа Центральна, відповідно до державних будівельних норм, стандартів i правил.

2. Комунальному підприємству «Роздільнянський міський водоканал» (директор – Станіслав Зубков):

- виконати роботи з демонтажу вищезазначеного об'єкту;

- кам'яно-бетонні будівельні матеріали використати для потреб підприємства;

- провести благоустрій вивільненої території.

З. Головному спеціалісту з питань цифрової трансформаії та технічного забезпечення апарату міської ради та її виконавчого комітету Геннадію Герусу забезпечити оприлюднення цього рішення на офіційному сайті Роздільнянської міської ради.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою i з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

31 травня 2023 року
№3179-VIIІ 

   

Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення