Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

26/04/2023

Рішення міської ради від 20.04.2023 № 3073-VIII «Про безоплатне прийняття у комунальну власність Роздільнянської міської територіальної громади державного майна, що у процесі приватизації не увійшло до статутного капіталу ВАТ «Племптахопідприємство «Роздільнянське»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXVІIІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про безоплатне прийняття у комунальну власність Роздільнянської міської територіальної громади державного майна, що у процесі приватизації не увійшло до статутного капіталу ВАТ «Племптахопідприємство «Роздільнянське»

 

На виконання рішення Роздільнянської міської ради від 23 березня 2022 року № 2604-VIII «Про надання згоди на прийняття з державної до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади, що у процесі приватизації не увійшли до статутних капіталів господарських товариств, але залишились на його балансі» та наказу Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській області від 28 березня 2018 року № 309 «Про прийняття рішення щодо передачі до комунальної власності об’єктів державної власності, які у процесі приватизації не увійшли до статутного капіталу ліквідованого ВАТ «Племптахопідприємство «Роздільнянське», відповідно до ст. 6, ч. 5 ст. 7 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», абз. 2 п. 5, абз. 1 п. 6, п. 9 Положення про порядок передачі в комунальну власність державного житлового фонду, що перебував у повному господарському віданні або в оперативному управлінні підприємств, установ та організацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06 листопада 1995 року №891, п. 10 Положення про порядок передачі об’єктів права державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482, ґрунтуючись ч. 5 ст. 16, ст. 25, ч.ч. 2, 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Прийняти із державної до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади об’єкти державної власності, які у процесі приватизації не увійшли до статутного капіталу ВАТ «Племптахопідприємство «Роздільнянське», а саме:

- 32-х квартирний житловий будинок;

- дорога до житлового будинку.

2. Затвердити Акт приймання-передачі відомчого житлового фонду в комунальну власність Роздільнянської міської територіальної громади, що у процесі приватизації не увійшов до статутного капіталу ВАТ «Племптахопідприємство «Роздільнянське» (додається).

3. Затвердити Акт приймання-передачі дороги до житлового будинку в комунальну власність Роздільнянської міської територіальної громади, яка у процесі приватизації не увійшла до статутного капіталу ВАТ «Племптахопідприємство «Роздільнянське» (додається).

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

20 квітня 2023 року
№3073-VIIІ 

   

 


Громада у соцмережах: