Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

26/04/2023

Рішення міської ради від 20.04.2023 № 3069-VIII «Про затвердження Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги незахищеним верствам населення Роздільнянської міської територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах у новій редакції»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXVІIІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги незахищеним верствам населення Роздільнянської міської територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах у новій редакції

 

Відповідно до п. 22 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою врегулювання питань надання одноразової матеріальної допомоги незахищеним верстам населення Роздільнянської міської територіальної громади, враховуючи висновки постійної комісії з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки  культури та спорту, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги незахищеним верствам населення Роздільнянської міської територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах у новій редакції (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки  культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

20 квітня 2023 року
№3069-VIIІ 

   

Прикріплені файли: