Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

03/03/2023

Рішення міської ради від 23.02.2023 № 2924-VIII «Про затвердження звіту про хід виконання програми «Безпечна Роздільнянська міська територіальна громада» на 2021-2023 роки, за підсумками 2022 року»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXVІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження звіту про хід виконання програми «Безпечна Роздільнянська міська територіальна громада» на 2021-2023 роки, за підсумками 2022 року

 

Керуючись п. 11, п. 22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розділом VІІІ програми «Безпечна Роздільнянська міська територіальна громада» на 2021-2023 роки, затвердженої у новій редакції Рішенням Роздільнянської міської ради Одеської області 20 грудня 2022 року №2869-VIIІ, заслухавши начальника Управлінням житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради, обговоривши наданий звіт, враховуючи рішення виконавчого комітету Роздільнянської міської ради від «____» лютого 2023 року № ________, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань планування бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики та з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва Роздільнянська міська рада,

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити звіт про хід виконання програми «Безпечна Роздільнянська міська територіальна громада» на 2021-2023 роки, за підсумками 2022 року (додається).

  2. Оприлюднити рішення на офіційному сайті Роздільнянської міської ради.

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

23 лютого 2023 року
№2924-VIIІ 

   

 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення Роздільнянської міської ради
Одеської області      
23 лютого 2023 року
№2924-VIII

 

 

 

 

Звіт  

про хід виконання програми «Безпечна Роздільнянська міська територіальна громада» на 2021-2023 роки, за підсумками 2022 року


                                                                                                    

Програму «Безпечна  Роздільнянська міська територіальна громада» на 2021-2023 роки, затверджено у новій редакції Рішенням Роздільнянської міської ради Одеської області 20 грудня 2022 року №2869-VIIІ.
Метою даної програми є посилення безпеки громадян, захист важливих об’єктів громади та комунального майна, об’єктів і населених пунктів від пожеж, підтримка нормальної життєдіяльності громади, посилення безпеки дорожнього руху, підвищення рівня розкриття правопорушень. 
Завданнями програми є комплексна взаємодія, координація спільних дій та зусиль виконавчої влади та правоохоронних органів, спрямованих на забезпечення оперативного, ефективного, злагодженого реагування на надзвичайні події, запобігання та подолання небезпечних ситуацій, збереження спокою та нормальної функціональності об’єктів Роздільнянській територіальній громади.
Загальний обсяг фінансування програми на 2022 рік  складає 1606456 грн. (обсяг фінансування заходів програми, виконавцями яких було Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради – 612 200 грн.)

Згідно Додатку №3 вищезазначеної програми, Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради, в 2022 році було виконавцем наступних напрямів діяльності та заходів:
• Утримання вулично-шляхової мережі (Відновлення та нанесення розмітки доріг та пішохідних переходів фарбою в м. Роздільна Одеської області) на загальну суму 222 634,04 грн. 
• Послуги сервісного обслуговування комплектів обладнання камер відеоспостереження на загальну суму 46 956 грн.
•  Послуги по наданню доступу до телекомунікаційної мережі на загальну суму 45 924 грн. (для функціонування камер відеоспостереження)
• Створення належних умов для реалізації проекту на території Роздільняської міської територіальної громади, та облаштування приміщення для здійснення службової діяльності поліцейськими офіцерами, а саме: укладено договори на закупівлю електроенергію, охоронні послуги, послуги надання доступу до мережі інтернет, послуги з вивезення сміття, послуги з водопостачання та водовідведення на загальну суму 217 200 грн.
• Придбання багатофункціональних гучномовців – закупівля не проводиласть, оскільки міською радою здійснено закупівлю систем оповіщення.
• Придбання та встановлення відеоспостереження – закупівля не проводиласть, у зв'язку зі значним підвищенням ціни на відеокамеру. 
Економія потягом 2022 рік  склала 79286 грн., а саме:
    • економія після проведення закупівель склала 12 486 грн.  
    • не використані кошти на придбання багатофункціональних гучномовців – 18 000 грн.
    • не використані кошти на придбання та встановлення відеоспостереження  – 49 000 грн. 

Результатами виконання заходів програми протягом 2022 року стало удосконалення управління у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, підвищення рівня інформації щодо порушників громадського порядку, підвищення рівня протидії кримінальним правопорушенням та порушенням громадського порядку.

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення