Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

03/03/2023

Рішення міської ради від 23.02.2023 № 2923-VIII «Про затвердження звіту про виконання програми організації суспільно корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану на території Роздільнянської міської територіальної громади на 2022 рік (в період дії воєнного стану)»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXVІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження звіту про виконання програми організації суспільно корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану на території Роздільнянської міської територіальної громади на 2022 рік (в період дії воєнного стану)

 

Керуючись п.11, п.22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши начальника Управлінням житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради, обговоривши наданий звіт, враховуючи рішення виконавчого комітету Роздільнянської міської ради від «____» лютого 2023 року №_____, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань планування бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики та з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити звіт про виконання програми організації суспільно корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану на території Роздільнянської міської територіальної громади на 2022 рік (в період дії воєнного стану) (додається).

2. Оприлюднити рішення на офіційному сайті Роздільнянської міської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

23 лютого 2023 року
№2923-VIIІ 

   

 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішення Роздільнянської міської ради

Одеської області

23 лютого 2023 року

№2923-VIII

 

 

 

 

 

 

 

Звіт

про виконання програми організації суспільно корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану на території Роздільнянської міської територіальної громади на 2022 рік (в період дії воєнного стану)

 

Рішенням виконавчого комітету Роздільнянської міської ради від 30 серпня 2022 року №214 затверджено програму організації суспільно корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану на території Роздільнянської міської територіальної громади на 2022 рік (в період дії воєнного стану)», розробником якої було Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради.

Метою програми є організація суспільно корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану на території Роздільнянської міської територіальної громади. Суспільно корисні роботи під час воєнного стану мають відновити повноцінне функціонування інфраструктури громади та її безпеки.

Завданнями програми є:

- ремонтно-відновлювальні роботи, насамперед роботи, що виконуються на об’єктах забезпечення життєдіяльності, організація забезпечення життєдіяльності громадян, що постраждали внаслідок бойових дій, ліквідація стихійних сміттєзвалищ та облаштування полігонів ТПВ, заготівля дров для палювального сезону, роботи, пов’язані з підтриманням громадського порядку;

- закупівля ПММ (в т.ч. бензин, дизельне паливо, мастило);

- закупівля матеріалів, інвентарю та інструментів для проведення ремонтних робіт.

Загальний обсяг фінансування програми складає – 423,113 тис.грн., з них:

- оплата виконання робіт – 345,528тис.грн., закупівля ПММ – 30,00тис.грн., закупівля інвентарю та інструментів – 47,585тис.грн.

Згідно додатку 2 вищезазначеної програми, Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради, було виконавцем наступних заходів:

1. Закупівля інвентарю та інструментів для проведення ремонтних робіт, на загальну суму 46900грн. (лом – 10 шт., лопата совкова – 15 шт., лопата штикова – 5 шт., топор – 5 шт., кувалда – 10 шт., молоток-кирка –  5 шт., різак – 1 шт., черевики – 15шт., маска респіраторна – 10 шт., жилет зі світло відбивними елементами – 10 шт., респіратор – 15 шт.,каска захисна поліпропіленова – 10шт., рукавиці шкіряні комбіновані – 10шт., окуляри захисні – 10шт., рукавиці брезентові – 30шт., ліхтар налобний – 10шт., огороджувальна стрічка сигнальна (600м.) – 1рулон.)

2. Закупівля пально-мастильних матеріалів (Паливо моторне альтернативне А-95Е-40 Турбо, вид ІІ, Паливо дизельне ДП-З-Євро5-ВО) – 600літрів на загальну суму 29 880 грн.

Управлінням житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради, програму організації суспільно корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану на території Роздільнянської міської територіальної громади на 2022 рік (в період дії воєнного стану) виконано на 100%, економія після проведення закупівель склала 805 грн.

Результатами виконання заходів програми стало те, що придбані, згідно програми інвентар та інструменти, у разі потреби, зможуть використовувати для виконання допоміжних робіт із запобігання виникненню або ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій добровільними формуваннями цивільного захисту Роздільнянської міської територіальної громади, а придбані пально-мастильних матеріалів надали можливість заготовити дрова для опалення пунктів незламості, які функціонують на території Роздільнянської міської територіальної громади.


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення