Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

03/03/2023

Рішення міської ради від 23.02.2023 № 2916-VIII «Про затвердження звіту про виконання Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Виноградарське» та Єреміївського комунального підприємства «Мрія» на 2022 рік»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXVІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження звіту про виконання Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Виноградарське» та Єреміївського комунального підприємства «Мрія» на 2022 рік

 

Керуючись пп.22 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розділом VIII Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Виноградарське» та Єреміївського комунального підприємства «Мрія» на 2022 рік, затвердженої рішенням виконавчого комітету Роздільнянської міської ради від 12.05.2022 року №117 та заслухавши начальника Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради, обговоривши наданий звіт, враховуючи рішення виконавчого комітету Роздільнянської міської ради від «____» лютого 2023 року № ________, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань планування бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики та з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити звіт про виконання Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Виноградарське» та Єреміївського комунального підприємства «Мрія» на 2022 рік (додається).

  2. Оприлюднити рішення на офіційному сайті Роздільнянської міської ради.

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

23 лютого 2023 року
№2916-VIIІ 

   

 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішення Роздільнянської міської ради

Одеської області

23 лютого 2023 року

№2916-VIII

 

 

 

 

 

 

 

ЗВІТ

Про виконання програми фінансової підтримки комунального підприємства «Виноградарське» та Єреміївського комунального підприємства «Мрія» на 2022 рік

 

 

Програма фінансової підтримки комунального підприємства «Виноградарське» та Єреміївського комунального підприємства «Мрія» на 2022 рік, затверджена рішенням виконавчого комітету Роздільнянської міської ради від 12.05. 2022 року №117.

Обсяг фінансування на 2022 рік складає 340000 грн., фактичне виконання та касові видатки склали 320000 грн. Залишок коштів складає 20000 грн.

Метою Програми є забезпечення стабільної роботи комунальних підприємств та їх безперебійного функціонування відповідно до статутної діяльності в умовах воєнного стану, своєчасна виплата заробітної плати працівникам та нарахувань на неї, запобігання ризиків виникнення неплатоспроможності комунального підприємства «Виноградарське» та Єреміївського комунального підприємства «Мрія».

Завдання програми: Забезпечення функціонування підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги та безперебійної роботи житлово-комунального господарства.

У звітному періоді виконання завдань та заходів Програми здійснювались за наступними напрямами:

Надання фінансової підтримки комунальному підприємству «Виноградарське» та Єреміївському комунальному підприємству «Мрія на оплату праці працівникам комунальних підприємств:

КП «Виноградарське» передбачено 170000 грн., освоєно коштів в сумі 150000 грн., залишок коштів складає 20000 грн.

Єреміївське комунальне підприємство «Мрія» передбачено 170000 грн. освоєні кошти повністю.

Результатом виконання програми у 2022 році стало відновлення платоспроможності підприємств та запобігання їх банкрутства та здійснення покладених на підприємства завдань у повному обсязі.

Виконання програми у 2022 році склало 94,12%.

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення