Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

03/03/2023

Рішення міської ради від 23.02.2023 № 2904-VIII «Про затвердження звіту про хід виконання у 2022 році Програми утримання та фінансової підтримки КЗ «Роздільнянський стадіон «Спартак» на 2021-2023 роки»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXVІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження звіту про хід виконання у 2022 році Програми утримання та фінансової підтримки КЗ «Роздільнянський стадіон «Спартак» на 2021-2023 роки

 

Відповідно до пункту 11 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши звіт начальника Відділу молоді та спорту Роздільнянської міської ради Шайдук Т.С. про хід виконання у 2022 році Програми утримання та фінансової підтримки КЗ «Роздільнянський стадіон «Спартак» на 2021-2023 роки, враховуючи рішення виконавчого комітету Роздільнянської міської ради від 8 лютого 2023 року № 5, а також висновки та рекомендації постійної комісії з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, постійної комісії з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити звіт про хід виконання у 2022 році Програми утримання та фінансової підтримки КЗ «Роздільнянський стадіон «Спартак» 2022-2023 роки, затвердженої рішенням Роздільнянської міської ради від 23 березня 2022 року №2596-VІІІ (додається).

  2. Звіт про хід виконання у 2022 році Програми утримання та фінансової підтримки КЗ «Роздільнянський стадіон «Спартак» на 2022-2023 роки оприлюднити на офіційному сайті Роздільнянської міської ради.

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

23 лютого 2023 року
№2904-VIIІ 

   

 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішення Роздільнянської міської ради

Одеської області

23 лютого 2023року

№2904-VIII

 

 

 

 

 

 

 

ЗВІТ

про хід виконання Програми утримання та фінансової підтримки

КЗ «Роздільнянський стадіон «Спартак» на 2022-2023

у 2022 році

 

 

Програма утримання та фінансової підтримки КЗ «Роздільнянський стадіон «Спартак» на 2022-2023 роки (далі – Програма) розроблена з метою збереження та підтримки в належному технічному стані існуючої мережі спортивних споруд, забезпечення їх ефективного використання для проведення спортивних заходів, а також забезпечення розвитку відповідно до сучасних вимог інфраструктури стадіону, ефективного використання природних, трудових і фінансових ресурсів, організації культурного дозвілля мешканців нашої громади з врахуванням всієї різноманітності соціальних груп (молодь, діти, люди поважного віку, інваліди тощо), а також розвиток та надання можливостей для занять фізичною культурою і спортом на території громади, збереження наявної з подальшим удосконаленням матеріально-технічної спортивної бази та ефективне її використання, залучення висококваліфікованих спеціалістів та тренерських кадрів, утримання головних спортивних споруд та спортивного обладнання громади, що є базовими для підготовки збірних команд та спортсменів громади. Програма затверджена рішенням Роздільнянської міської ради від 23 березня 2022 року № 2596-VІІІ, впродовж року вносилися зміни рішенням виконавчого комітету Роздільнянської міської ради від 04 квітня 2022 року № 85, рішенням міської ради від 01 грудня 2022 року №2794-VIII.

Шляхами і способами досягнення поставлених цілей є: визнання спорту як важливого чинника досягнення фізичної та духовної досконалості людини, формування патріотичних почуттів у громадян та позитивного міжнародного іміджу громади, задоволення потреб кожного мешканця громади у зміцненні здоров’я, фізичного виховання та занять спортом, сприяння безперервності та послідовності занять фізичною культурою і спортом громадян різних вікових груп, проведення поточного ремонту будівель стадіону з метою забезпечення безпеки життя та здоров’я осіб, які займаються фізичною культурою і спортом, учасників та глядачів спортивних і фізкультурно-оздоровчих заходів підтримування в належному технічному та санітарному стані, впровадження нових технологій енергозбереження.

Програма діє за напрямами: забезпечення матеріального утримання штатних працівників стадіону «Спартак», забезпечення оплати комунальних послуг, що надаються стадіону «Спартак», забезпечення належної адміністративно-господарчої діяльності стадіону «Спартак», утримання в належному технічному стані спортивних споруд, забезпечення ремонту та будівництво спортивних споруд, забезпечення належного рівня якості футбольного поля стадіону, забезпечення придбання сучасного спортивного знаряддя та інвентаря.

Виконавці Програми: Відділ молоді та спорту Роздільнянської міської ради, співвиконавці КЗ «Роздільнянський стадіон «Спартак».

У зв’язку з введенням воєнного стану на підставі Указу Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» та розпорядження начальника Одеської військової адміністрації від 24.02.2022 №1/А-2022 «Про впровадження заходів правового режиму воєнного стану у закладах фізичної культури і спорту» в 2022 році Програма виконана не в повному обсязі. На 2022 рік Програмою було передбачено фінансування у сумі 2760,6, рішенням виконавчого комітету міської ради від 04.04.2022 №85 збільшено фінансування для оплати газопостачання, сума склала 2774,84 тис. грн., з них використано 2394,64 тис. грн. Планові призначення відрізняються від фактичних з об’єктивних причин – введення воєнного стану, встановлення карантину та запровадженням обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 а також у зв’язку з вимогами постанови Кабінету Міністрів України від 09.06.2021 № 590 «Про затвердження Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану».

Всі кошти витрачені за цільовим призначенням.

 

 

Начальник Відділу ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Тетяна ШАЙДУК

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення