Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

03/03/2023

Рішення міської ради від 23.02.2023 № 2895-VIII «Про схвалення проєктів договорів про співробітництво територіальних громад»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXVІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про схвалення проєктів договорів про співробітництво територіальних громад

 

Керуючись п. 33.1 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 8, 10, 12 Закону України «Про співробітництво територіальних громад», відповідно до рішення Роздільнянської міської ради «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад» від 23 березня 2022 року №2600-VIII, враховуючи результати громадського обговорення проєктів договорів про співробітництво Роздільнянської міської територіальної громади, Лиманської селищної територіальної громади та Степанівської сільської територіальної громади у формі делегування виконання окремих завдань та у формі спільного фінансування (утримання) підприємств, установ та організацій комунальної форми власності, й висновки та рекомендації постійних комісій міської ради з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, та з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, Роздільнянська міська рада, –

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Схвалити проєкт договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання окремих завдань (додається).

2. Схвалити проєкт договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) підприємств, установ та організацій комунальної форми власності (додається).

3. Доручити Роздільнянському міському голові ШОВКАЛЮКУ Валерію Олександровичу підписати договори про співробітництво територіальних громад, що зазначені у п. 1 та п. 2 даного рішення.

4. На період дії договорів (2023-2025 роки), що зазначені у п. 1 та п. 2 даного рішення, передбачати в бюджеті Роздільнянської міської територіальної громади відповідні видатки на виконання зазначених договорів.

5. Установити, що Роздільнянська міська рада надсилає Міністерству розвитку громад та територій України:

  • для внесення до реєстру про співробітництво територіальних громад відповідні договори про співробітництво упродовж 30 робочих днів після їх підписання;

  • звіт про здійснення співробітництва територіальних громад в установленому чинним законодавством порядку.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

23 лютого 2023 року
№2895-VIIІ 

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення