Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

02/03/2023

Рішення міської ради від 23.02.2023 № 3000-VIII «Про безоплатне прийняття у комунальну власність Роздільнянської міської територіальної громади частини автомобільної дороги місцевого призначення О161930 «Розільна-Понятівка-Кошари-Червонознаменка» в межах м. Роздільна»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXVІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про безоплатне прийняття у комунальну власність Роздільнянської міської територіальної громади частини автомобільної дороги місцевого призначення О161930 «Розільна-Понятівка-Кошари-Червонознаменка» в межах м. Роздільна

 

На підставі клопотання Управління житлового-комунального господарства та інфраструктури від 14 лютого 2023 року № 66 (вх.: № 379), враховуючи лист ДП «Служба місцевих автомобільних доріг» та рішення Роздільнянської міської ради від 23 лютого 2023 року № _____-VIII «Про скасування рішення сесії Роздільнянської міської ради Одеської області», керуючись статтями 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на безоплатне прийняття нерухомого майначастини автомобільної дороги місцевого значення О161930 «Роздільна-Понятівка-Кошари-Червонознаменка» в межах м. Роздільна по вул. Молодіжна (км 0+000 – км 0+584) в комунальну власність Роздільнянської міської територіальної громади.

2. Виконавчому комітету Роздільнянської міської ради створити комісію з приймання-передачі нерухомого майна, зазначеного у п. 1 даного рішення.

3. Комісії здійснити приймання-передачу майна, зазначеного у п. 1 даного рішення, в комунальну власність Роздільнянської міської територіальної громади.

4. Комісії скласти відповідні акти та подати їх на затвердження міській раді.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

23 лютого 2023 року
№3000-VIIІ 

   

Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення