Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

02/03/2023

Рішення міської ради від 23.02.2023 № 2945-VIII «Про затвердження Меморандуму про співпрацю між Роздільнянською міською радою Одеської області та Громадською спілкою «АХІМСА ЕКОСИСТЕМ»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXVІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Меморандуму про співпрацю між Роздільнянською міською радою Одеської області та Громадською спілкою «АХІМСА ЕКОСИСТЕМ»

 

Керуючись ст.ст. 25-26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», з метою належної реалізації заходів підтримки громадянам України, що постраждали під час воєнних дій та перебувають на території Роздільнянської міської територіальної громади, враховуючи висновки постійних комісій з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики та з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, Роздільнянська міська рада:     

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Меморандум від 06 лютого 2023 року про співпрацю між Роздільнянською міською радою Одеської області та Громадською спілкою «АХІМСА ЕКОСИСТЕМ» (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

23 лютого 2023 року
№2945-VIIІ 

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення