Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

02/03/2023

Рішення міської ради від 23.02.2023 № 2936-VIII «Про затвердження програми організації суспільно корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану на території Роздільнянської міської територіальної громади на 2023 рік»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXVІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження програми організації суспільно корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану на території Роздільнянської міської територіальної громади на 2023 рік

 

Керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану», відповідно до Порядку залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, затвердженого Постановою КМУ від 13.07.2011 р. №753 (зі змінами, внесеними Постановою КМУ №716 від 21.06.2022 р.), враховуючи висновок Фінансового управління Роздільнянської міської ради від _____ лютого 2023 року з метою залучення працездатних осіб, в тому числі зареєстрованих безробітних, до виконання суспільно корисних робіт під час воєнного стану, виконавчий комітет міської ради,

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити програму організації суспільно корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану на території Роздільнянської міської територіальної громади на 2023 рік (далі – Програма) (додається).

  2. Фінансування заходів Програми здійснювати у межах видатків, передбачених бюджетом Роздільнянської міської територіальної громади на відповідний рік та інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством.

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника Роздільнянського міського голови з питань діяльності виконавчих органів М.В. Петровського.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

23 лютого 2023 року
№2936-VIIІ 

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення