Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

02/03/2023

Рішення міської ради від 23.02.2023 № 2930-VIII «Про затвердження Міської соціальної програми «Милосердя в дії» на 2022-2024 роки (нова редакція)»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXVІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Міської соціальної програми «Милосердя в дії» на 2022-2024 роки (нова редакція)

 

З метою поліпшення ситуації у сфері соціального захисту населення Роздільнянської міської територіальної громади, відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», Закону України «Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії», п. 22 ч. 1 ст. 26, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», «Про охорону дитинства», «Про реабілітацію інвалідів в Україні», «Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні» та Закону України від 24.02.2022 №2102-IX року «Про затвердження Указу Президента України « Про введення воєнного стану в Україні», Наказ Міністерства Оборони України №185 від 05.06.2021 (зі змінами) «Інструкція про організацію поховання військовослужбовців, які загинули (померли) під час проходження військової служби», враховуючи рішення виконавчого комітету Роздільнянської міської ради від «___»__________2023 року № _____, висновки і рекомендації постійної комісії з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту та постійної комісії з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Міську соціальну програму «Милосердя в дії» на 2022-2024 роки в новій редакції (надалі – Програма) додається.

  2. Фінансовому управлінню Роздільнянської міської ради передбачити в міському бюджеті кошти на фінансування заходів, передбачених Програмою.

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

23 лютого 2023 року
№2930-VIIІ 

   

Прикріплені файли: