Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

01/03/2023

Рішення міської ради від 23.02.2023 № 2902-VIII «Про внесення змін до рішення Роздільнянської міської ради від 29 січня 2013 року №951-VI «Про офіційний веб-сайт Роздільнянської міської ради у мережі Інтернет»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXVІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін до рішення Роздільнянської міської ради від 29 січня 2013 року №951-VI «Про офіційний веб-сайт Роздільнянської міської ради у мережі Інтернет»

 

В зв’язку зі зміною електронної адреси офіційного веб-сайту Роздільнянської міської ради Комунальним підприємством «Обласний інформаційно-аналітичний центр», керуючись абз. 2 ч. 1 ст. 101, п. 1 ч. 1 ст. 14 Закону України «Про доступ до публічної інформації», враховуючи рішення Конституційного суду України у справі за конституційним поданням Харківської міської ради щодо офіційного тлумачення положень частини другої статті 19, статті 144 Конституції України, статті 25, частини чотирнадцятої статті 46, частин першої, десятої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (справа про скасування актів органів місцевого самоврядування) від 16 квітня 2009 року справа №1-9/2009, №7-рп/2009, й висновки постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести наступні зміни до рішення Роздільнянської міської ради від 29 січня 2013 року № 951-VI «Про офіційний веб-сайт Роздільнянської міської ради у мережі Інтернет» (надалі – Рішення):

1.1. пункт 1 Рішення викласти у новій редакції:

«1. Визнати офіційним джерелом інформації для висвітлення діяльності Роздільнянської міської ради та її виконавчих органів офіційний веб-сайт, створений в рамках швейцарсько-української програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що реалізується Фондом Східна Європа у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України та фінансується Швейцарією, Роздільнянської міської ради тимчасово розташований на домені https://rozdilna.toolkit.in.ua

1.2. Зареєструвати нове доменне ім’я для цього сайту https://tgrozdilna.od.gov.ua

1.3. пункт 4 Рішення викласти у новій редакції:

«4. Відповідальним за розміщення інформації на офіційному веб-сайті Роздільнянської міської ради (https://tgrozdilna.od.gov.ua) є відділ комунікацій та інформаційно-технічного забезпечення апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету».

1.4. пункт 4 Рішення викласти у новій редакції:

«4. Відповідальним за розміщення інформації на офіційному веб-сайті Роздільнянської міської ради (https://tgrozdilna.od.gov.ua) є сектор комунікацій апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету».

2. Внести зміни до пункт 1.2 Положення про офіційний веб-сайт Роздільнянської міської ради у інформаційній мережі Інтернет, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 29 січня 2013 року № 951-VI, виклавши його в новій редакції:

«1.2. Офіційний веб-сайт міської ради – це сукупність програмних та апаратних засобів з унікальною адресою (https://tgrozdilna.od.gov.ua) у інформаційній мережі Інтернет разом з інформаційними ресурсами, що є одним із офіційних джерел надання інформації з боку Роздільнянської міської ради та її виконавчих органів».

3. Вважати таким, що втратило чинність рішення Роздільнянської міської ради від 06 листопада 2014 року №2058-VI «Про внесення змін до рішення Роздільнянської міської ради від 29 січня 2013 року №951-VI «Про офіційний веб-сайт Роздільнянської міської ради у мережі Інтернет».

4. Це рішення набирає чинності з дня його прийняття, окрім підпункту 1.4. пункту 1 даного Рішення.

4.1. Підпункт 1.3. пункту 1 Рішення набирає чинності з 16 березня 2023 року.

5. Доручити заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів Петрову Д.В. у двомісячний строк підготувати та надати на розгляд сесії міської ради Положення про офіційний веб-сайт Роздільнянської міської ради у інформаційній мережі Інтернет, у новій редакції, з урахуванням змін в чинному законодавстві.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

23 лютого 2023 року
№2902-VIIІ 

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення