Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

01/03/2023

Рішення міської ради від 23.02.2023 № 2900-VIII «Про доповнення Переліку першого типу об’єктів оренди комунальної власності, які підлягають передачі в оренду на аукціоні»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXVІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про доповнення Переліку першого типу об’єктів оренди комунальної власності, які підлягають передачі в оренду на аукціоні

 

Розглянувши заяву ФОП Бурлаченко Тетяни Миколаївни від 11 січня 2023 року (вх.: №Б-15), генерального директора КНП «Роздільнянська БПЛ» Кущенко Д.С. від 06 лютого 2023 року №51 (вх.: № 296), керуючись п. 31 ч. 1 ст. 26, ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до п.п. 13, 14 ч. 1 ст. 1, ч.ч. 4, 5, 7, 9 ст. 6, ч.ч. 1, 2 ст. 8, ст. 15, абз.абз. 4, 6 ч. 1 ст. 19 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року №483, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Доповнити Перелік першого типу об’єктів оренди комунальної власності, які підлягають передачі в оренду на аукціоні у новій редакції, затверджений рішенням Роздільнянської міської ради від 01 грудня 2022 року №2783-VIII, пунктами №№43, 44, 45, 46 такого змісту:

з/п

Найменування об’єкту

Балансоутримувач

Адреса об’єкту

Загальна площа, кв.м.

Цільове використання

43

будівля колишнього ФАПу

Роздільнянська міська рада

Одеської області

вул. Садова, 124, с. Вакулівка, Роздільнянський район

73,1

розміщення об’єкту торгівлі

44

Частина будівлі

Комунальне некомерційне підприємство «Роздільнянська багатопрофільна лікарня» Роздільнянської міської ради

вул. Європейська, 4, м. Роздільна, Роздільнянський район

21,3

розміщення зубопротезного кабінету

45

Частина приміщення поліклінічного відділення

Комунальне некомерційне підприємство «Роздільнянська багатопрофільна лікарня» Роздільнянської міської ради

вул. Європейська, 12, Роздільна, Роздільнянський район

17,2

Розміщення стоматологіч-ного кабінету

46

Частина приміщення поліклінічного відділення

Комунальне некомерційне підприємство «Роздільнянська багатопрофільна лікарня» Роздільнянської міської ради

вул. Європейська, 12, Роздільна, Роздільнянський район

22,1

Для розміщення аптечного пункту

 

2. Відділу комунікацій та інформаційно-технічного забезпечення апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету (Герус Г.О.) у п’ятиденний строк оприлюднити дане рішення на офіційному веб-сайті міської ради.

3. Це рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення.

4. Відділу комунального майна Управління житлового-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради й Комунальному некомерційному підприємству «Роздільнянська багатопрофільна лікарня» Роздільнянської міської ради оприлюднити в електронній торгові системі (ЕТС) зміни до переліку майна, що зазначені у п. 1 даного рішення.

5. Відділу комунального майна Управління житлового-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради здати в оренду майно, що зазначено у п. 1 даного рішення.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва та на першого заступника міського голови Босюк О.Л.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

23 лютого 2023 року
№2900-VIIІ 

   
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення