Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

26/04/2024

Рішення міської ради від 09.06.2021 № 917-VIII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Полієнку Олександру Юрійовичу для будівництва індивідуального гаражу на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Г.Кірпи, 79, гараж №34»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

IX сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Полієнку Олександру Юрійовичу для будівництва індивідуального гаражу на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Г.Кірпи, 79, гараж №34

 

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», ст.ст. 12, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, розглянувши заяву гр. Полієнка Олександра Юрійовича від 22.04.2021 року №42-6 про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу на території Роздільнянської міської ради Одеської області, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Скасувати рішення №2082-VІІ Роздільнянської міської ради Одеської області від 28 травня 2019 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шолар Ірині Глібівні для будівництва індивідуального гаражу на території Роздільнянської міської ради Одеської області, в м. Роздільна, вул. Г. Кірпи, 79, гараж №34», згідно поданої заяви гр. Шолар Ірини Глібівни №41-6 від 22.04.2021 року.

2. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0026 га, з цільовим призначенням – для будівництва індивідуального гаражу у власність, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Г.Кірпи, 79, гараж №34, гр. Полієнку Олександру Юрійовичу, із земель житлової та громадської забудови, що перебувають у запасі та не надані у власність або користування громадян чи юридичних осіб на території Роздільнянського району Одеської області.

3. Зобов’язати гр. Полієнка Олександра Юрійовича замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу в землевпорядній організації та подати даний проект на затвердження в Роздільнянську міську раду.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

09 червня 2021 року
№917-VIII

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення