Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

16/04/2024

Рішення міської ради від 08.04.2021 № 681-VIII «Про внесення змін та доповнень до рішень Роздільнянської міської ради із земельних питань»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VII сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін та доповнень до рішень Роздільнянської міської ради із земельних питань

 

Відповідно до ст.ст. 12, 118,121,120 Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви громадян та юридичних осіб, щодо внесення змін до рішень Роздільнянської міської ради, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва та а адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни та доповнення до рішень Роздільнянської міської ради:

1.1 Рішення №505-VІІ 11 сесії Роздільнянської міської ради Одеської області від 06 жовтня 2016 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Патраманській Любові Миколаївні для будівництва індивідуального гаражу на території Роздільнянської міської ради, в м. Роздільна, вул. Молодіжна, гараж №40» викласти в такій редакції: «1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0025 га для будівництва індивідуального гаражу, у власність, за адресою: м. Роздільна, вул. Молодіжна, 38, гараж №40, гр. Патраманській Любові Миколаївні, із земель житлової та громадської забудови, що перебувають у запасі та не надані у власність або користування громадян чи юридичних осіб на території Роздільнянського району Одеської області.

2. Зобов’язати гр. Патраманську Любов Миколаївну замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу в землевпорядній організації та подати даний проект на затвердження в Роздільнянську міську раду.»

1.2 Пункт 5 рішення №383-VІІІ 6 сесії Роздільнянської міської ради Одеської області від 11 лютого 2021 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 5 років ТОВ «ТПК «ОБЛПАЛИВО» для експлуатації та обслуговування паливного складу на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Черняхівського, 3», викласти в наступній редакції: «5. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок орієнтованою площею 0,5093 га та 0,3515 га для обслуговування та експлуатації Роздільнянського паливного складу в оренду строком на 5 років за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Черняхівського, 3, ТОВ «ТПК «ОБЛПАЛИВО», із земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, що перебувають у запасі та не надані у власність або користування громадян чи юридичних осіб на території Роздільнянського району Одеської області».

1.3 Рішення №779-VІІ сесії Старостинської сільської ради, Роздільнянського району Одеської області від 18 травня 2020 року, викласти в такій редакції: «1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,3659 га, з цільовим призначенням – для ведення особистого селянського господарства у власність за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Сухе, гр. Богатенку Сергію Сергійовичу, із земель сільськогосподарського призначення, що перебувають у запасі та не надані у власність або користування громадян чи юридичних осіб на території с. Сухе Роздільнянського району Одеської області.

2. Зобов’язати гр. Богатенка Сергія Сергійовича замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в землевпорядній організації та подати даний проект на затвердження в Роздільнянську міську раду.»

1.4 №п/п 57, додатку до рішення №780-VІІ 32 сесії Старостинської сільської ради Роздільнянського району Одеської області від 18 травня 2020 року, викласти в наступній:

№п/п

П.І.Б

Кількість, га

57

Ємельянов Дмитро Валентинович

2,0000

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

8 квітня 2021 року
№681-VIII

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення