Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

16/04/2024

Рішення міської ради від 08.04.2021 № 679-VIII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 5 років ФІРМІ «АКВАЗАР-ЛТД» У ФОРМІ ТОВ для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. 40 років Перемоги, 9а»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VII сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 5 років ФІРМІ «АКВАЗАР-ЛТД» У ФОРМІ ТОВ для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. 40 років Перемоги, 9а

 

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», ст.ст. 12,92,120,122,124,134,141,142, Земельного кодексу України, розглянувши клопотання ТДВ «ГІДРОПРЕС» від 18.03.2021 року №661, щодо прийняття рішення про припинення права постійного користування частиною земельної ділянки та заяву ФІРМИ «АКВАЗАР-ЛТД» У ФОРМІ ТОВ від 18.03.2021 року №662 щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу на території Роздільнянської міської ради Одеської області, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Припинити право постійного користування частиною земельної ділянки площею 0,1875 га ТДВ «Гідропрес», за адресою: Одеська область Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. 40 років Перемоги, 9, (державний акт на право постійного користування землею серія ОД-20-32).

2. Земельну ділянку площею 0,1875 га з цільовим призначенням – землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, за адресою: м. Роздільна, вул. 40 років Перемоги, 9, перевести до земель запасу Роздільнянської міської ради.

3. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтованою площею 0,1875 га для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу в оренду строком на 5 років за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. 40 років Перемоги,9а, ФІРМІ «АКВАЗАР-ЛТД» У ФОРМІ ТОВ, із земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, що перебувають у запасі та не надані у власність або користування громадян чи юридичних осіб на території Роздільнянського району Одеської області.

4. Зобов’язати ФІРМІ «АКВАЗАР-ЛТД» У ФОРМІ ТОВ, замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу, в землевпорядній організації та подати даний проект на затвердження в Роздільнянську міську раду.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

8 квітня 2021 року
№679-VIII

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення