Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

16/04/2024

Рішення міської ради від 08.04.2021 № 675-VIII «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 7 років ТОВ «Єреміївське-2» для експлуатації та обслуговування будівлі складу на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Шеметове, вул. Садова, б/н (в межах населеного пункту)»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VII сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 7 років ТОВ «Єреміївське-2» для експлуатації та обслуговування будівлі складу на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Шеметове, вул. Садова, б/н (в межах населеного пункту)

 

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», ст.ст. 12, 120, 122, 124, 134 Земельного кодексу України, розглянувши заяву ТОВ «Єреміївське-2» від 02.02.2021 року №347, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для експлуатації та обслуговування будівлі складу на території Роздільнянської міської ради Одеської області, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтованою площею 0,0210 га для експлуатації та обслуговування будівлі складу, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, Єреміївський старостинський округ с. Шеметове, вул. Садова, б/н, (в межах населеного пункту) в оренду строком на 7 років ТОВ «Єреміївське-2», із земель житлової та громадської забудови, що перебувають у запасі та не надані у власність або користування громадян чи юридичних осіб на території Роздільнянського району Одеської області.

2. Зобов’язати ТОВ «Єремієвське-2» замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для експлуатації та обслуговування будівлі складу в землевпорядній організації та подати даний проект на затвердження в Роздільнянську міську раду.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

8 квітня 2021 року
№675-VIII

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення