Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

05/04/2024

Розпорядження голови від 05.04.2024 № 96/од-2024 «Про проведення громадських слухань з питання ліквідації Комунального закладу «Бецилівська гімназія Роздільнянської міської ради Одеської області»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

«05» квітня 2024 року

 

96/од-2024

 

 

Про проведення громадських слухань з питання ліквідації Комунального закладу «Бецилівська гімназія Роздільнянської міської ради Одеської області»

 

Керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42, ч. 8 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі абз. 2 ч. 2 ст. 25, абз. 5 ч. 2 ст. 66 Закону України «Про освіту», ст. 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту», враховуючи п. 10 Порядку та умов надання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 січня 2015 року №6 (в редакції від 05 березня 2024 року №245), постанову Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», Положення про громадські слухання в Роздільнянській міській територіальній громаді, затверджене рішенням Роздільнянської міської ради від 29 грудня 2021 року №2392-VIII та рішення Роздільнянської міської ради Одеської області від 22 вересня 2022 року №2759-VIIІ «Про затвердження перспективного плану модернізації та реорганізації мережі закладів освіти Роздільнянської міської ради у 2022-2024 роках»:

 

1. Провести громадські слухання з питання ліквідації Комунального закладу «Бецилівська гімназія Роздільнянської міської ради Одеської області», код ЄДРПОУ 25037903.

2. Громадські слухання провести 11 квітня 2024 року об 10:00 годині в приміщенні Комунального закладу «Бецилівська гімназія Роздільнянської міської ради Одеської області», що знаходиться за адресою: провулок Шкільний, будинок 6, село Бецилове, Роздільнянський район, Одеська область, 67440.

3. Створити організаційний комітет з підготовки та проведення громадських слухань з питань ліквідації Комунального закладу «Бецилівська гімназія Роздільнянської міської ради Одеської області» (надалі – Комітет), у наступному складі:

 

Голова комітету:

 

 

Крилов Сергій Миколайович

-

заступник Роздільнянського міського голови з питань діяльності виконавчих органів;

Заступник голови комітету:

 

 

Антонова-Левченко Тетяна Михайлівна

-

секретар Роздільнянської міської ради VIII скликання;

Секретар комітету:

 

 

Онуфер Ольга Михайлівна

-

спеціаліст І-ої категорії Відділу освіти Роздільнянської міської ради;

Члени комітету:

 

 

Радіонова Дар’я Анатоліївна

-

головний спеціаліст юридичного відділу апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету;

Сухой Микола Дмитрович

-

директор Комунальної установи «Роздільнянський центр освіти»;

Царук Олена Вікторівна

-

в.о. головного бухгалтера Комунальної установи «Роздільнянський центр освіти»;

Турелік Надія Йосипівна

-

головний бухгалтер Відділу освіти Роздільнянської міської ради;

Заяць Анастасія Володимирівна

-

спеціаліст І-ої категорії Відділу освіти Роздільнянської міської ради;

Ніщенко Марина Вікторівна

-

в.о. начальника Відділу освіти Роздільнянської міської ради.

4. Комітету провести громадські слухання по питанню з питання ліквідації Комунального закладу «Бецилівська гімназія Роздільнянської міської ради Одеської області» у відповідності до Положення про громадські слухання в Роздільнянській міській територіальній громаді, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 29 грудня 2021 року №2392-VIII.

5. Комітету у строк до 01 травня 2024 року подати інформацію про результати проведених громадських слухань, зазначених у п. 1 даного розпорядження.

6. Сектору комунікацій апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету оприлюднити дане розпорядження та інформаційне повідомлення про результати громадських слухань на офіційному веб-сайті Роздільнянської міської ради.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Крилова С.М.

 

Міський голова   Валерій ШОВКАЛЮК

 


Громада у соцмережах: