Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

28/03/2024

Рішення міської ради від 11.07.2023 № 3231-VIII «Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Поповій Ользі Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Роздільнянської МТГ, за адресою: Одеська обл., Роздільнянський р-н, м. Роздільна, вул. Київська, 33»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXX сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр. Поповій Ользі Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Роздільнянської МТГ, за адресою: Одеська обл., Роздільнянський р-н, м. Роздільна, вул. Київська, 33

 

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, ст.ст. 25, 55 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяву гр. Попової Ольги Василівни від 06.06.2023 р. №271-3, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, та адміністративно-територіального устрою, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Київська, 33.

2. Передати безоплатно у власність гр. Поповій Ользі Василівні земельну ділянку загальною площею 0,1000 га з цільовим призначенням: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер земельної ділянки: 5123910100:02:020:0188, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Київська, 33.

3. Зобов’язати гр. Попову Ольгу Василівну:

3.1. Здійснити відповідні заходи щодо оформлення права на земельну ділянку у відповідності до ст.ст. 125, 126 Земельного кодексу України;

3.2. Дотримуватися положень ст. 91 Земельного кодексу України.

4. Відділу №7 управління надання адміністративних послуг Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, за встановленим законом порядком, внести належні зміни до земельно-облікової документації.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, будівництва та адміністративно-територіального устрою.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Валерій ШОВКАЛЮК

 

 

   
 

11 липня 2023 року
№3231-VIII

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення