Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

08/01/2024

Рішення міської ради від 24.11.2021 № 2029-VIIІ «Про затвердження Статуту Комунальної установи «Роздільнянський центр освіти» в новій редакції»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХІV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Статуту Комунальної установи «Роздільнянський центр освіти» в новій редакції

 

В зв’язку зі зміною адреси місцезнаходження Комунальної установи «Роздільнянський центр освіти» є необхідність у внесенні змін до статуту установи, що підтверджується листом-клопотанням директора КУ «Роздільнянський центр освіти» Сухого М.Д. від 08 листопада 2021 року № 614/04/01-15, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, та з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, та ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести наступні зміни до Статуту Комунальної установи «Роздільнянський центр освіти», затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 08 липня 2021 року № 952-VIIІ (надалі – Статут), та затвердити його в новій редакції, що додається:

1.1. п. 1.7. розд. І «Загальні положення» Статуту викласти у новій редакції:

«Місцезнаходження Установи: вулиця Муніципальна, 19, місто Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область, Україна, 67400».

2. Доручити директору Комунальної установи «Роздільнянський центр освіти» Сухому М.Д. здійснити державну реєстрацію статуту в новій редакції.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Роздільнянської міської ради з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

24 листопада 2021 року
№2029-VIIІ 

   

Прикріплені файли: